Anja Andersen forhandler med herrehold

Anja Andersen ligger i forhandlinger med Faaborg HK om at blive træner for klubbens bedste herrehold. Det bekræfter klubbens direktør.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Anja Andersen har leget med tankerne om at blive herretræner, og nu ser det ud til at tankerne konkretiserer sig. I hvert fald forhandler hun med klubben Faaborg HK om at blive træner for klubbens herrehold.

- Ja, jeg kan sige så meget, at vi er i positive forhandlinger med Anja i forbindelse med arbejdet med vores vision 2015, siger klubbens direktør Lars Brunse til fyens.dk.

Planen er, at hun skal dele ansvaret med holdets nuværende træner, Thomas Ørneborg, og samtidig også skal involveres i klubbens satsning på ungdomsholdene. 

- Det her projekt drejer sig ikke kun om førsteholdet, men også om at få fødekæden til førsteholdet sikkert etableret,
siger Faaborg-direktøren. Faaborg HK kæmper i øjeblikket for at rykke op fra den næstbedste række, og klubben satte tidligere på sæsonen en tyk streg under sine store ambitioner ved at hente spillere som Kasper Nielsen, Jakob Larsen og Asgeir Örn Hallgrimsson fra konkursboet i GOG Svendborg.

Ifølge fyens.dk afholder klubben et informationsmøde den 3. maj i et forsøg på at vække sponsorernes interesse for
projektet. Anja Andersen er i øjeblikket i gang med sine sidste kamp i spidsen for FCK Håndbolds kvindehold, der lukker ned efter denne sæson.