Afklaring i Slagelse FH inden marts

Der var ingen afklaring på torsdagens bestyrelsesmøde i Slagelse FH. Men senest i udgangen af februar vil der komme en afklaring, siger formand Iver Grunnet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Slagelse FH er fortsat meget tæt på at gå konkurs. Torsdagens bestyrelsesmøde i håndboldklubben, hvor Håndbold Spiller Foreningen også var til stede, endte ikke med nogen løsning. Men der kommer en afklaring inden for en overskuelig fremtid, lover klubbens formand Iver Grunnet.

- Der skal senest tages en beslutning, inden vi når slutningen af februar. Men det er ikke sikkert, der går så lang tid, siger Iver Grunnet til Ritzau.

Lige nu ser det sort ud for Slagelse FH, og hverken spillere, ledere og klubbens fans ved, hvad fremtiden bringer.

- Vi har haft et møde, hvor vi har snakket med spillerforeningen, og vi er blevet enige om at fortsætte vores dialog, siger Grunnet, der er ked af, at den investor, som tirsdag reddede klubben fra en truende konkurs, viste sig at være en svindler. 

Alligevel håber klubben til det sidste på at finde en ny investor.

- Vi kæmper også for det. Vi kontakter stadig folk og prøver at se, om der viser sig en mulighed. Men vi vil gerne have en, der er lidt mere ærlig end den sidste, fastslår Grunnet.
  /ritzau/