Affald dumpes på parkeringsplads

En kommunal parkeringsplads i Skælskør er i løbet af det seneste halve år blevet omdannet til en losseplads. Ingen ved, hvem der står bag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Affaldet hober sig op i store mængder på en kommunal parkeringsplads i Skælskør, efter at ukendte gerningsmænd har efterladt ti containere. Nu hænger Slagelse Kommune på regningen, som kan løbe op i omegnen af 100.000 kr.

- Jeg synes jo, at det var lidt sjovere, hvis vi sammen med vores politikere kunne disponere pengene til at lave nye legepladser eller badebroer eller lave nogle oplevelser for borgerne i Slagelse Kommune i stedet for at bruge pengene på noget, som den enkelte borger, der skal skabt affaldet, selv skal tage ansvaret for, siger Thomas Østergaard Jørgensen, der er entreprenørchef i Slagelse Kommune.

For tre uger siden satte Skælskør Kommune nye skilte op ved parkeringspladsen. På disse står der, at det er ulovligt at sætte containere og smide affald på pladsen, men skiltene har ikke haft nogen effekt.

- På bare en uge er der blevet smidt en hel bunke nyt affald. Det er jo grotesk, siger han.

Sådan noget svineri

 Skorstensfejerne på Industrivej er heller ikke begejstrede for synet af affald på parkeringspladsen, som de tydeligt kan se fra deres kontor.

- Når man kigger på det, så er det selvfølgelig grimt, og det er da ærgerligt, at den skal bruges til sådan noget svineri, siger skorstensfejersvend Martin Christoffersen.

Selvom Martin Christoffersens arbejdsplads er genboer til parkeringspladsen, ved han heller ikke, hvem der har ansvaret for de overfyldte containere.

- Jeg kunne forestille mig, at folk kommer i nattens mulm og mørke, og hvis de kører i en lastbil, så er det jo nemt for dem bare at smide det af, siger han.