To af fire sigtede for hjemmerøveri mod ældre mand løsladt

Politiet opretholder sigtelsen mod fire mænd i sagen om et voldsomt hjemmerøveri i Skælskør, men har valgt at løslade de to.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

To af de i alt fire anholdte i sagen om et groft hjemmerøveri i Skælskør 9. april 2020 er blevet løsladt.

quote De to, som er blevet løsladt, er fortsat sigtede i sagen

Søren Ravn, vicepolitiinspektør, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Vi har valgt at løslade de to varetægtsfængslede. De to, som er blevet løsladt, er fortsat sigtede i sagen. Det er vores vurdering, i forhold til den rolle, de har spillet, at vi vælger at løslade dem, siger Søren Ravn, vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

De to løsladte er henholdsvis 20 og 25 år gamle. Allerede på dagen for hjemmerøveriet anholdt politiet en 17-årig og en 20-årig mand i Nyborg, sigtet for røveri mod en 83-årig mand i Skælskør.

Manden blev sprøjtet i ansigtet med peberspray, grebet hårdt i armen og mistede et Rolex-ur, som han forinden havde sat til salg i Den Blå Avis.

30. april 2020 blev yderligere en mand på 25 år anholdt i sagen på Fyn, imens yderligere en 20-årig mand blev anholdt 29. maj

På grund af den videre efterforskning samt som følge af, at sagen bliver ført for lukkede døre, kan politiet ikke oplyse yderligere på nuværende tidspunkt.