Ældre mand død efter fald fra anden sal

En ældre mand fra Slagelse er indlagt efter et fald fra anden etage. Politiet søger vidner.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdateret tirsdag klokken 17
Artiklen er opdateret tirsdag den 24. november med oplysningen om, at den ældre mand er omkommet af sine kvæstelser fra faldet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Ifølge politiet er der ikke tale om en kriminel handling, og de søger ikke længere vidner til episoden, da de anser sagen som afklaret.

En 80-årig mand er indlagt med et svært hovedtraume, efter han mandag eftermiddag faldt fra anden sal og ned på hjørnet af Løvegade og Rosengade i centrum af Slagelse.

Det oplyser vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ole Hald. De fik anmeldelsen klokken 12:35.

- Vi får en anmeldelse om en person, der er endt på gaden efter et fald fra anden sal. Han har et alvorligt hovedtraume, siger Ole Hald.

Artiklen fortsætter under billedet.

Politiet hører meget gerne fra vidner til hændelsen. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.
Politiet hører meget gerne fra vidner til hændelsen. De kan kontaktes på telefon 1-1-4.
Foto: Skadestedsfotograf.dk – Aleksander Christiansen

Politiet søger vidner

På nuværende tidspunkt er politiet ikke klar over, hvad der har været årsag til, at den ældre mand er havnet på gaden. De forventer dog ikke, at der ligger en kriminel handling bag, fortæller Ole Hald.

- Vi skal nu have afdækket, hvad der er sket. Er det et hændeligt uheld, eller hvad kan årsagen være, forklarer vagtchefen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har talt med vidner til situationen, men de hører meget gerne fra andre, der har nyttige oplysninger om faldet, der altså skete kort efter middagstid i det centrale Slagelse.

- Vi lever jo af at høre, hvad folk har set. Så derfor vil vi gerne høre fra nogle, der kan komme med nogle oplysninger, vi kan bruge, siger Ole Hald.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.