¨

85-årig kvinde udsat for hjemmerøveri i Korsør

Lørdag aften skete der et hjemmerøveri på Fasanvej i Korsør. Foto: Arkivfoto - TV2 ØST

Politiet søger vidner til et hjemmerøveri lørdag aften, hvor en mand med et koben tvang sig til penge fra en 85-årig kvinde i hendes hjem.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyser vidner til et hjemmerøveri, der blev begået lørdag aften i Korsør.

Klokken 21.37 trængte en mand ind i en stuelejlighed på Fasanhaven og truede en 85-årig kvindelig beboer med et koben. Efter at have gennemrodet lejligheden forsvandt han fra lejligheden med et mindre kontantbeløb.

Manden løb efterfølgende hen til en bil, som holdt parkeret i nærheden, og kørte mod Halskovvej og herfra i nordgående retning. Ifølge politiet er bilen enten en mørkegrå Toyota eller en VW Polo.

- Det kan være tilfældigt, at manden er trængt ind i netop den lejlighed, eller der kan være tale om et indbrud, der er gået galt, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen til TV2 ØST.

Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der enten har set noget i området omkring gerningstidspunktet eller har oplysninger om gerningsmanden.

Signalement

Manden beskrives som:

 

  • 20-30 år og 170-180 cm høj
  • Mørkt, tilbagestrøget hår, der muligvis er halvlangt
  • Halvkraftig af bygning
  • Han var iført en rød sweater eller hættetrøje uden tryk, mørke bukser med lommer på siderne, sorte Nike Air sko, mørk hue, havde et mørkt klæde for munden og mørke uldne handsker på hænderne
  • Han talte dansk med accent.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App