¨

82-årig kvinde mistede livet: Faldulykke viser sig at være trafikdrab

Foto: René Lind - Lind Foto

82-årig kvinde mistede torsdag eftermiddag livet i, hvad der i første omgang lignede en faldulykke. En 35-årig mand er nu anholdt for trafikdrab. Han flygtede efter påkørslen fra stedet.

Den 82-årige kvinde, der tidligere torsdag mistede livet på Kierulffsvej i Slagelse, blev højst sandsynligt ramt af en bil. Politiet mente ellers i første omgang, at hendes svære hovedskader skyldtes et hændeligt fald.

Men en 35-årig mand er nu blevet anholdt, og han sigtes for uagtsomt manddrab.

Tidligere på aftenen meldte han sig selv hos Vestegnens Politi. Her fortalte han, at han om eftermiddagen var kørt ind i en person.

- Han forklarer, at han har bakket med sin bil og ramt, hvad han i første omgang tror er en kantsten. Da han kigger tilbage ser han så, at der ligger en person på jorden, siger Jens Frederiksen, der er vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

35-årig flygtede fra ulykken

Den 35-årige kørte efter påkørslen væk fra stedet. Da politiet senere blev tilkaldt til stedet, var den indledende vurdering, at en faldulykke lå bag hendes skader.

- Vi må sige, at sagen har taget en uforudset drejning. Intet på stedet tydede på andet end, at kvinden var faldet. Før den 35-årige henvendte sig til politiet, var der ikke noget, der fik os til at tro, at hun var blevet ramt af en bil, siger Jens Frederiksen.

Den 35-årige, der bor i Tåstrup bliver nu kørt til Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, hvor han skal afhøres nærmere.  Herefter vil politiet tage stilling til, om han skal fremstilles i et grundlovsforhør.

Den dræbte 82-årige kvinde boede ifølge politiet i det kvarter, hvor hun afgik ved døden. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App