80 nye arbejdspladser til Korsør

Fødevarestyrelsens fødevare- og veterinærafdelinger i Ringsted og Odense flytter ind i Korsørs gamle banegård, og det giver 80 nye arbejdspladser i byen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Korsør får 80 nye arbejdspladser.

Det sker, efter at direktionen i Fødevarestyrelsen sammen med Fødevareministeriet har besluttet, at Fødevarestyrelsens fødevare- og veterinærenheder i Ringsted og Odense skal samles i den gamle stationsbygning på Korsør Havn.

Fusionen er et led i en overordnet strategi- og effektiveringskampagne, der går ud på, at Fødevarestyrelsen skal samles i færre enheder rundt omkring i landet for derigennem at skabe besparelser.

Det oplyser konsulent i Fødevarestyrelsen Esben Stubager til TV2 ØST.

Officiel indvielse

Sammenlægningen af enhederne blev markeret med en officiel indvielse fredag eftermiddag, hvor både direktøren og øvrige medarbejdere fra Fødevarestyrelsen var med til at fejre det nye arbejdsfællesskab.  

- Det er nogle helt fantastiske og unikke omgivelser, som de ansatte får mulighed for at arbejde i fremover, siger Esben Stubager, der også var mødt op til festlighederne.

Arrangementet blev indledt med en velkomst fra Scandcom, der er ejer af banegården, hvorefter Slagelse Kommunes borgmester, Lis Tribler (S), holdt tale foran forsamlingen.