7-årig reddet fra sexovergreb i sidste øjeblik

Det var en snarrådig mormor til en 7-årig pige, som reddede sit barnebarn fra et sexovergreb i et skur i Skælskør. I dag begynder retssagen mod gerningsmanden.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det kunne være endt fatalt, da en 67-årig mand i juli låste sig inde i et skur i en haveforening i Skælskør med en 7-årig pige.

Det var formentligt kun, fordi pigens mormor fattede mistanke og fik stoppet manden, at episoden ikke endte med et overgreb mod barnet. Det skriver Ekstra Bladet på sin hjemmeside.

Onanerede foran hende

Ifølge anklageskriftet havde pigen og en anden pige på 10 år været på besøg i mandens kolonihavehus ved siden af nogle timer før episoden. Her havde han haft dem begge på skødet og havde befølt dem, kysset dem, forsøgt at få sin hånd ned i deres underbukser og ført den 7-årige piges hånd hen over sit lem.

Senere låste han sig så inde i skuret sammen med den yngste. Her havde han taget bukserne af og onanerede foran pigen, mens han fortalte, at han ville bolle hende. Heldigvis begyndte mormoren at hamre på døren, og det fik ham til makke ret og åbne.

I dag onsdag begynder retssagen mod den 67-årige mand i Retten i Næstved. Udover krænkelser og overgreb mod de 2 piger, er han tiltalt for besiddelse og distribution af børneporno.