¨

61-årig kvinde fængslet for at påkøre sin mand

Foto: TV ØST

En kvinde står ifølge politiet bag et drab i Korsør. Hun er varetægtsfængslet frem til 18. december.

 En 61-årig kvinde fra udkanten af Korsør er torsdag blevet varetægtsfængslet frem til 18. december for vold med døden til følge mod sin 64-årige mand.
 
- Vi har selvfølgelig været ude for at undersøge gerningsstedet derude sammen med kriminalteknikerne, og det er nu den efterforskning, som vi skal videre med i de kommende uger, siger Politikommissær og efterforskningsleder ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi Marianne Rued til TV ØST. 
 
Kvinden er stadig sigtet for drab, men dommeren i grundlovsforhøret mente kun, der var begrundet mistanke om dødsvold, og det er det, hun er varetægtsfængslet for.
 
Kvinden nægtede sig skyldig, men kærede ikke fængslingen.
 
Kørte ind i sin mand

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har siden dødsfaldet onsdag eftermiddag været meget tilbageholdende med oplysningerne.
 
Af politiets egen døgnrapport fremgår det imidlertid, at man onsdag eftermiddag fik en melding om, at en 61-årig kvinde havde påkørt en 64-årig mand på en landejendom ved Korsør.
 
- Det viste sig at manden døde af sine kvæstelser, og derfor sigter politiet nu kvinden for at have forvoldt den 64-åriges død, står der i døgnrapporten.

Intet referat fra retten
Under torsdagens grundlovsforhør forklarede den 61-årige kvinde, hvad der gik forud for påkørslen, men dommeren nedlagde et referatforbud, som betyder, at intet fra retsmødet må refereres videre til offentligheden.
 
Tidligere torsdag fortalte politiet, at manden blev fundet død onsdag aften, og at man hele natten har arbejdet på at finde ud af, hvad der er sket. Nu arbejder Politiet videre med sagen.
 
- Vi skal afholde obduktion i morgen, og det er muligt, at der vil fremkomme nye ting i sagen, når obduktionen er overstået, siger hun. 

01:25 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App