5 smadrede ruder på 14 dage

Benny Svendsen åbnede Dansk Outlet i Korsør i november. Siden er han og hans personale blevet truet af unge fyre, og flere ruder i butikken er blevet knust.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Salget går forrygende i Dansk Outlets nye butik på Motalavej i Korsør, og der har været masser af kunder, siden butikkens åbning i november.

Trusler om tæv

Til gengæld har ejerne oplevet problemer med en lille gruppe unge fyre på 14-16 år fra området. De er flere gange kommet ind i butikken og har truet personalet med tæsk og med at ville smadre butikken.

- Vi har jo prøvet fra starten at få en dialog med dem, men det er jo ikke det, det handler om. Det handler kun om at få en konfrontation, mener Benny Svendsen.

Ingen problemer i Vollsmose

Det er ham og hans kone, der ejer butikken. De har bl.a. også en butik i Odense - nær Vollsmose.

- Den har vi haft i 7 år, og der har vi altså aldrig haft problemer, selv om det område også har belastede boligområder, fortæller Pernille Svendsen.

I løbet af de senset 14 dage har butikken på Motalavej også været udsat for stenkast mod 5 af butikkens ruder. Det seneste tilfælde var fredag d. 27. december.

Her blev stenene kastet mod butikken i åbningstiden, og både kunder og personale blev skræmt.

- Det er jo nærliggende at tro, at det har relation til de samme, som har været inde og true os, siger Benny Svendsen til TV2 ØST.

Føler ikke politiet gør noget

Både han og konen har tilkaldt politiet flere gange, men de føler ikke, politiet tager sagerne alvorligt.

-  De har fået navnene på de personer, ik', og jeg føler ikke, der bliver gjort noget som helst, andet end at man konstaterer, hvis man overhovedet kommer, når vi anmelder det, siger Benny Svendsen.

Hos Lokalpolitiet i Slagelse mener de dog ikke, at navne er bevis nok til at fælde nogen for hærværkstilfældene.

- Det er vanskeligere end som så at finde frem til gerningsmændene, hvis ikke man har de tekniske spor til at finde dem med. Typisk så er det jo en flok, som gør et udfald på den ene eller den anden måde, og det kan være svært at få identificeret den specifikke gerningsmand, og det er det, det kræver, siger politikommissær, Jens Jedig Christiansen fra Lokalpolitiet i Slagelse.

Benny Svendsen vil i det nye år tage kontakt til Slagelse Kommune for at få dem inddraget i sagerne.