5-årig drengs tøj fundet efter overgreb

Syv uger efter en 5-årig dreng blev taget med hjem af en fremmed mand, er hans bukser og en sko i går blevet fundet i budskadset foran lejligheden, hvor drengen bor.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Billedserien

Billederne af bukserne og skoen er taget af politiet.

Kan du genkende tøjet, eller har du andre oplysninger i sagen, hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

Familien har prøvet at glemme episoden for 7 uger siden. Her blev deres 5-årig søn antastet af en mand, som tog drengen med hjem. Her tog manden bukserne af ham. Drengen nåede dog at flygte, inden han blev udsat for noget fysisk.

Politiets hundepatruljer har siden ledt i området omkring Fasanstien i Korsør efter drengens tøj - men uden held. Derfor fik moren sig også et stort chok, da hendes ældste søn i går havde fundet bukser og en sko i budskadset ved deres lejlighed.

- Politiet har finkæmmet området. Det lød jo helt absurd, at det var det tøj. Men jeg tog selvfølgelig ned og tjekkede efter. Og der lå bukserne og skoen. Jeg er utryg ved at bo her nu, fortæller en chokeret mor.

Også politiet blev overrasket over fundet.

- Det er jo en eller anden form for syg tankegang, medmindre tøjet er kommet til at hænge der på en anden måde, siger efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen, Sydsjælland- og Lolland Falsters Politi.

Tøjet ligger placeret cirka samme sted, som drengen kunne udpege som stedet, hvor han mødte manden første gang.

- Jeg tør ikke lade ham rende ud overhovedet. Slet ikke efter at tøjet blev placeret samme sted, som han havde mødt manden første gang, fortæller hun.