41 ansatte risikerer fyring fra Slagelse-virksomhed

Slagelse-virksomheden, Inco, står til lukning, skriver Sjællandske. Finanskrisen har gjort det for dyrt for danskerne at spise ude og det rammer afdelingen i Vestsjælland. 41 ansatte risikerer at miste deres job

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er kun en måned siden direktøren for Inco Danmark, Ole Bang Nielsen, overfor Sjællandske afviste rygter om, at Inco stod foran lukning af Slagelse-afdelingen.

I dag, torsdag, finder det første forhandlingsmøde med medarbejderne og deres faglige organisationer i forbindelse med en påtænkt lukning sted.

På Incos hjemmeside, skriver virksomheden mere om planerne for at flytte virksomheden.

Fortrinsvis lagerarbejdere risikerer fyring

Ole Bang Nielsen henvendte sig onsdag til Sjællandske for at fortælle, at nu påtænker man rent faktisk en lukning.

- Vi rammes af den finanskrise, som rammer alle i øjeblikket. Vores kunder er blandt andet restauranter og udespisningssektoren i det hele taget, og her mærker vi tydeligt, at folk går mindre ud og spiser. Det rammer indirekte vores virksomhed, og derfor påtænker vi at lukke distributionslageret i Slagelse, oplyser Ole Bang Nielsen.

41 medarbejdere mister jobbet på afdelingen i Slagelse, hvis de opgaver, der nu udføres på terminalen i Slagelse, skal fordeles på terminaler i København og Jylland.

Det er fortrinsvis lagerfolk, der er ansat, og når antallet er så højt, skyldes det, at der arbejder i to-skift, jævnligt også i tre-skift.

Inco har hovedafdeling i Kødbyen i København og desuden afdelinger i Slagelse, Nørresundby, Kolding, Århus og Randers med en samlet årsomsætning på 1,7 mia. kr.