30 arbejdspladser til Slagelse

Peter Justesen Company A/S flytter hele deres lager fra Frihavnen i København til Slagelse. Det betyder 30 nye arbejdspladser til Slagelse Kommune.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I rigtig mange år har Peter Justesen Company haft lager i København. Men nu flytter de snart lageret til Slagelse.

- Vores lejemål ophæves her i Københavns Frihavn, så derfor flytter vi til Slagelse. Der er gode tilkørselsforhold i Slagelse, og vi har fundet et lager, som passer lige præcis til den type forretning og lagerdrift, vi gerne vil drive, siger Morten Rottbøll, der er HR chef i Peter Justesen Company.

Det betyder at virksomheden flytter 30 nye arbejdspladser til Slagelse. De 18 af medarbejderne har været ansat i firmaet og rykker med fra København til Slagelse. Syv fra Slagelse og én fra Ringsted er ansat og derudover er der fire ledige stillinger.

HR Chef i Peter Justesen Company håber på, at virksomheden kan ansætte endnu flere lokale.

- Det er klart, vi ønsker også at udvikle vores forretning, måske finde nye forretningsområder, som muliggør, at der bliver flere beskæftiget, siger Peter Justesen, siger Morten Rottbøll.

 

Hjulpet godt på vej

Peter Justesen Company A/S er glade for den hjælp Slagelse Kommunes Erhvervsservice og Jobcenter har ydet for dem. Det gjorde det let for dem at finde nye medarbejdere.

- Vi skulle bare komme, vi skulle bare tage samtalerne og møde en masse lokale kompetente mennesker, siger Morten Rottbøll.

I Jobcenter Slagelse fungerer samarbejdet mellem Erhvervsservice og Jobcenter, så virksomhederne får mest mulig hjælp til at opstarte eller flytte til kommunen.

- Vi understøtter ligesom virksomheden, så vi kan være på forkant og måske allerede have arbejdskraft til dem, inden de flytter hertil, siger Torben Bahn Petersen, Arbejdsmarkedschef, Jobcenter Slagelse.

Peter Justesen Company rykker lageret til Slagelse omkring påske. De fire stillinger, virksomheden mangler at få besat er hovedsageligt ufaglærte lagerarbejdere. Du kan se mere omkring Erhvervsservice i Slagelse Kommune her.