3. konkurs på 3 år

Virksomheden HLH Electronics i Korsør ser ud til at være på vej mod sin 3. konkurs på bare 3 år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En trist tendens ser ud til at fortsætte for HLH Electronics i Korsør. Firmaet er på vej mod endnu en konkurs, og det er den 3. af slagsen på bare 3 år, skriver Sjællandske.

Virksomheden hed tidligere HPI Electronics & Cables og gik første gang konkurs i 2011. I november samme år genåbnede firmaet, men allerede i februar 2013 stod det klart, at det heller ikke gik denne gang. Alligevel vovede Jens Hammer Sørensen, Peter Hermansen og Peter Lyngdorf sig ud i at føre HPI Electronics & Cables videre under navnet HLH Electronics, men nu må også de kaste håndklædet i ringen.

- For 1 år siden så det rigtigt godt ud, da vi gik ind i det. Men virksomheden havde nok lidt for meget last med fra fortiden, og så må vi nok også sige, at der er overkapacitet på markedet, siger Jens hammer Sørensen, der er virksomhedens bestyrelsesformand.

Skylder ansatte 570.000 kroner

Det er 3F Storebælt, der har indgivet konkursbegæringen, efter at flere medlemmer har henvendt sig og fortalt, at de ikke har fået løn for maj måned. Samlet skylder HLH Electronics de ansatte anslået 570.000 kroner.

Ifølge Sjællandske er der forlydender om et salg af HLH Electronics til et firma i Jylland, men det er endnu ubekræftet.