¨

29-årig på politistationen for at undskylde spark mod betjent

Foto: TV ØST

Det hører til sjældenhederne, at en anholdt dukker op på politistationen og undskylder sine ugerningerne, men det var, hvad en 29-årig mand gjorde mandag.

Anholdelsen af en 29-årig mand endte søndag aften med, at han sparkede en betjent, som sammen med sin kollega havde standset ham for spritkørsel i Slagelse. Men tømmermændene dagen derpå var tilsyneladende for tunge at bære, og mandag eftermiddag dukkede manden op på politistationen for at undskylde episoden, skriver Sjællandske.

Søndag aften havde flere vidner anmeldt til politiet, at en bil kørte hasarderet på Vestmotorvejen. Den drejede af ved Slagelse, og politiet fandt frem til den på Skælskørvej, hvor den var kørt ind i et helleanlæg.

Ked af situationen

I bilen sad den 29-årige mand, der ikke var kommet noget til, men som lugtede af alkohol. Derfor ville betjentene tage en alkometertest, men det var den 29-årige umiddelbart ikke interesseret i. Han blev anholdt og taget med i patruljevognen, men på turen ind til stationen, lykkedes det ham trods håndjernene at få hænderne op foran, hvilket fik betjentene til at standse bilen.

Den ene af politifolkene åbnede derfor døren til den 29-årige, der sparkede ham i brystet, og så blev han pacificeret med peberspray.

Manden blev løsladt ved 5-tiden mandag morgen, men dukkede altså op på stationen i Slagelse nogle timer senere.

- Han kom for at undskylde sin opførsel, han var simpelthen ked af hele situationen, siger Kurt G. Nielsen fra lokalpolitiet i Slagelse.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App