22-årig kørte galt: Nu efterlyser hun vidner

Tre personer hjalp til, da Amneh El-Habet forleden kørte galt på Vestmotorvejen, men hun nåede aldrig at takke dem. Derfor efterlyser hun dem nu på Facebook.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

22-årige Amneh El-Habet fra Slagelse var på vej hjem fra arbejde, da hun søndag kørte galt på Vestmotorvejen.

- Jeg kan egentlig ikke rigtig huske, hvordan det skete. Det eneste, jeg mæker, er, at jeg kører ud i siden, og så ruller bilen rundt, siger hun.

Amneh El-Habet blev klemt fast i bilen og måtte have hjælp til at komme ud. Hun måtte på hospitalet, men fik ingen alvorlige skader.

- Jeg har fået at vide, at jeg var meget heldig, siger Amneh El-Habet.

Gode til at hjælpe

Da uheldet skete, handlede en kvinde og to mænd, der kom kørende efter Amneh El-Habet, hurtigt. De ringede efter en ambulance, beroligede Amneh, og fik fat på hendes pårørende.

- Jeg så faktisk aldrig kvinden, men jeg kunne høre hendes stemme. Hun havde en meget rolig stemme, siger Amneh El-Habet.

Da chokket havde lagt sig, gik det op for hende, at hun ikke havde fået sagt tak til de tre hjælpere. Derfor efterlyser hun dem nu på Facebook - både i gruppen "4200 Slagelse" og på sin egen facebookside.

- De tre personer var rigtig gode til at håndtere det. De var søde og støttende. Jeg vil gerne i kontakt med dem, så jeg kan fortælle dem, hvor taknemmelig, jeg er, og så kan de jo også se, at jeg har det okay. Jeg tror heller ikke, at det var så rart at se det ske, siger Amneh El-Habet.

Hun har ingen forklaring på, hvordan uheldet kunne ske, og hun håber, at de tre vidner måske har set, hvad der gik forud for, at bilen endte i grøften.