21 indbrud - nu er tyvene blevet fanget

Sydsjællands og Lolland-Falters Politi har optrevlet en gruppe bestående af seks unge mænd, som står bag 21 indbrud i Slagelse.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lokalpolitiet i Slagelse mener at have optrevlet et netværk af unge indbrudstyve, der angiveligt står bag 21 indbrud, der er blevet begået i Slagelse, Vemmelev og Korsør.

Det skriver Sjællandske.

- Vi har i vores efterforskning set et gennemgående mønster ved indbrudene, og det er en gruppe på seks unge, der har koordineret dem. Det er ikke alle, der har været med ude hver gang, så det er ikke alle, der er sigtet for alle 21 forhold, siger vicepolitiinspektør Allan Holm fra Lokalpolitiet i Slagelse til Sjællandske.

De seks formodede indbrudstyve er mellem 19-22 år og alle etnisk danske. Den første anholdelse i sagen skete allerede i december sidste år, og flere af de formodede gerningsmænd har siddet varetægtsfængslet mens efterforskningen er stået på.

Den senest anholdte, en 20-årig mand, blev anholdt onsdag i denne uge, og modtog allerede torsdag en såkaldt straksdom på to år og tre måneders fængsel.

- Det er en høj dom, men der spiller ens fortid selvfølgelig ind. Han er tidligere dømt for lignende sager, siger vicepolitiinspektør Allan Holm.

/Sjællandske

play
Inge Doris

Over 500.000 danskere har nu fået mindst et vaccinestik

play
Broløbet

Folkene bag broløbet er klar med ny dato

play
Kalkunbesætning aflivet pga fugleinfluenza

Endnu et udbrud af fugleinfluenza - 4.000 kalkuner skal aflives

play
cirkus.4

Cirkus Arena vil lave kæmpe vandland, ferieboliger og koncertsted

play
DJI_0004

Brorfelde Observatorium forsøger sig med frivillig betaling til udendørs aktiviteter

play
Indslag kollektive klaedeskab.transfer

I det fælles klædeskab kan man bytte sig til nyt tøj - og så er det til gavn for miljøet

Se flere