¨

2 personer dræbt i alvorlig ulykke

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 3

En voldsom ulykke på Vestmotorvejen har tirsdag aften kostet 2 personer livet. Politiet forventer, at motorvejen vil være lukket i flere timer.

2 personer har tirsdag aften mistet livet i en voldsom ulykke på Vestmotorvejen. Politiet modtog meldingen om ulykken klokken 19.43, hvor en lastbil og en bil var kørt sammen.

- Det er ganske alvorligt, og jeg kan bekræfte, at 2 personer er dræbt derude, siger vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Anders Mikkelsen til TV2 ØST.

Bil brød i brand

Ulykken er sket, da en lastbil kørte op bag i en personbil. Bilen brød i brand, og ifølge øjenvidner blev den efterfølgende dækket af med tæpper. Ifølge vagtchefen er der yderligere 3 biler involveret. 4-5 personer herfra er kommet til skade, uden at det dog er alvorligt, og også lastbilchaufføren har været til tjek på skadestuen, men er heller ikke kommet alvorligt til skade.

Ulykken er sket mellem Slagelse og Sorø i vestgående retning, hvor der er noget vejarbejde, som kan have været medvirkende årsag til hændelsen. Et forsigtigt bud fra politiet lyder, at motorvejen i vestgående retning måske åbner igen klokken 23.

- Det er et gæt, men det kan trække ud. Der er en bilinspektør på stedet, og bagefter skal der ryddes op, siger Anders Mikkelsen.

Det er endnu for tidligt at sige noget om årsagen til det tragiske sammenstød.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App