19-årig anholdt efter anmeldelse om voldtægt mod 16-årig pige på parkeringsplads

Natten til søndag modtog politiet en anmeldelse om voldtægt mod en 16-årig pige. Siden er en 19-årig mand anholdt og sigtet i sagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Adskillige betjente med hunde har natten til søndag undersøgt en parkeringsplads ved Slagelse Gymnasium. Fremmødet skyldes, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi natten til søndag klokken 00.53 modtog en anmeldelse om voldtægt.

- Jeg kan bekræfte, at vi natten igennem har været der med en gruppe 1-hunde, som har afsøgt området, siger vagtchef Joy Haensel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.

- En ung pige på 16 år oplyser, hun er blevet voldtaget, og det skulle være foregået på parkeringspladsen på Willemoesvej ud for Gymnasiet.

Gruppe 1-hundene er politiets dygtigste gerningsstedshunde, oplyser vagtchefen.

19-årig mand anholdt

Knap halvanden time efter anmeldelsen skred politiet til anholdelse af en 19-årig mand fra lokalområdet. Manden er sigtet i sagen og er ifølge politiet en bekendt af pigen.

- Han blev anholdt i Slagelse på en restauration i nat klokken 2.16.

Ifølge politiet har der ikke været andre personer involveret i sagen.

Politiet har natten til søndag undersøgt parkeringspladsen med de dygtigste efterforskningshunde.
Politiet har natten til søndag undersøgt parkeringspladsen med de dygtigste efterforskningshunde. Foto: René Lind - Lind Foto

- Både forurettede og sigtede er personundersøgt. Det er et almindeligt efterforskningsskridt, og det foregår på Rigshospitalet, hvor man undersøger for både biologiske spor og skader, forklarer vagtchefen.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har på baggrund af undersøgelser og afhøringer besluttet ikke at fremstille den 19-årige mand ved et grundlovsforhør søndag eftermiddag som først meldt ud og dermed løslade manden, som dog fortsat er sigtet i sagen.