¨

17-årig dreng svigtet af Slagelse kommune

Foto: TV ØST

Jan Pedersen kæmper for at få sin søn Daniel ud af den isolation, han har været i de seneste 3 år. Drengen blev smidt ud af skolen, og sidder dagen lang på sit værelse.

- Jeg har prøvet på min bedste måde at lære ham om livet. Om ærlighed og kærlighed og hjælpsomhed.

Jan Pedersen har svært ved at holde tårerne tilbage. Hans 17-årige søn Daniel blev i 2007 smidt ud af Søndermarksskolen i Slagelse, efter at han i 8. klasse skubbede til sin klasselærer og han blev meldt til politiet for vold. Sagen blev ikke kørt, alligevel var Daniel Frederiksen ikke længere velkommen på skolen.

Istedet fik han 4 timers hjemmeundervisning om ugen til han havde fuldført 8. klasse. Siden har han ikke modtaget nogen undervisning overhovedet. Det har betydet, at den før så glade og udadvendte dreng nu har isoleret sig så meget, at han stort set kun sidder på sit værelse og spiller computer.

- Der er så mange instanser, der har svigtet her, siger Janne Dissing Mørck, der er bisidder for den 17-årige dreng og chokeret over, at ingen i Slagelse kommune tager ansvar for at drengen får den undervisning, han har pligt til at modtage.

Slagelse kommune udtaler sig ikke i enkeltsager, men undersøger i øjeblikket sagen, siger borgmester Lis Tribler i dag til TV2 Øst.

02:16 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App