16-årig dreng sigtes for drabsforsøg efter knivstikkeri på Motalavej

En 16-årig dreng er sigtet for drabsforsøg efter knivstikkeri på Motalavej mandag aften. Han fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre tirsdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 16-årig dreng fra Korsør skal tirsdag klokken 13 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Næstved. Han er sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et knivstikkeri på Motalavej mandag aften. 

Det oplyser efterforskningsleder Stine Stenbek, der er politikommisssær i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV2 ØST. 

Kort før klokken 23 mandag aften blev politiet kaldt ud til uroligheder på Motalavej i Korsør. Anmeldelsen gik på, at der var masseslagsmål på en multibane ved Motalavej.  

quote Der er en person, der er blevet kørt til skadestuen med knivstik

Stine Stenbek, efterforskningsleder

Da politiet ankom til stedet, var en ambulance netop kørt mod skadestuen med en mand, der var blevet stukket med kniv.  

- Da vi kommer derop, er der nogenlunde ro på, og der bliver vi oplyst om, at der er en person, der er blevet kørt til skadestuen med knivstik, siger Stine Stenbek.

Det drejer sig om en 17-årig dreng, der er blevet stukket i brystet. Ifølge Stine Stenbek er ingen andre blevet ramt af knivstik under slagsmålet.   

Ifølge en pressemeddelelse, som Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi efterfølgende har sendt ud, er den 17-årige stadig indlagt til behandling. 

Sigtet for drabsforsøg

Den 16-årige dreng fra lokalområdet blev anholdt klokken 00.12 natten til tirsdag. Yderligere tre personer blev i første omgang anholdt i sagen, men de er nu løsladt igen.  

Den 16-årig dreng er sigtet for drabsforsøg og forventes fremstillet i grundlovsforhør tirsdag, hvor der begæres lukkede døre. 

Alle de involverede er ifølge politiet fra lokalområdet, og politiet vurderer, at der er tale om personlige stridigheder. 

Søger vidner

Politiet har natten igennem afspærret og undersøgt et stort område omkring Motalavej.

Her har både politi og hunde foretaget en omfattende eftersøgning af området.

quote Vi har været ude at søge i området efter spor

Stine Stenbek, efterforskningsleder

- Jeg kan godt bekræfte, at vi har været ude at søge i området efter spor, men det er alt, jeg vil oplyse i den forbindelse, siger Stine Stenbek.  

Eftersøgningen af det afspærrede område blev indstillet omkring klokken fem tirsdag morgen.

- Men der sker også masser af efterforskning i løbet af dagen i dag, og vi hører gerne fra lokalbefolkningen, hvis der er nogen, der har set eller hørt noget, siger efterforskningslederen.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på telefon 1-1-4.  

Opdatering
Clock16. jun 2020, kl. 16:00
Den 16-årige er fængslet i to uger i et lukket grundlovsforhør. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST.