12.000 løbere kan krydse Storebælt

Storebæltsbroen åbner endnu engang op for løb, og der bliver næste år plads til, at 12.000 løbere kan krydse bæltet på løbende fødder.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Sæt kryds i kalenderen og find løbeskoene frem. Den 13. september 2014 lyder startskuddet igen til løb over Storebæltsbroen.

Det skriver Nyborg Gymnastik- og Idrætsforening og Korsør Atletik og Motion i en pressemeddelelse.

Det bliver kommuner og foreninger på tværs af bæltet, som endnu en gang skaber rammerne for at afvikle det store motionsløb, og ligesom ved de tidligere løb på broen, bliver der tale om et arrangement med alle sikkerhedsforanstaltninger i orden- og med løbetrøje, medalje og forplejning til alle deltagere under løbet.

Danmarks største halvmaraton

Løbet starter i Korsør og har mål i Nyborg, og tilmeldingen åbner den 13. september 2013 og kan foretages via www.brolobet.dk.

Det er sjette gang, at der arrangeres motionsløb på broen. Det første løb foregik i 1997, da Vestbroen var bygget færdig og klar til togtrafik. Hver gang Storebæltsbroen har dannet rammen, har løbere fra hele Danmark bakket op. Løbet var i 1998, 2005, 2008 og 2011 Danmarks største halvmaraton – i 2014 får 12.000 løbere mulighed for at krydse Storebælt.


Nyhedsoverblik