12-årig skrækslagen: Tør ikke gå ud på grund af klovne

De mange skræmmende i regionen går især ud over børnene. Heidi Bønlykkes 12-årige søn er skrækslagen for at gå ud.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efterårsferien skulle egentlig være en dejlig tid. Ikke mindst for Heidi Bønlykkes søn. Men sådan er det ikke.

- Han er skrækslagen for at gå ud. De ti meter, der er fra bilen og til mine forældre, tør han ikke gå alene, siger Heidi Bønlykke til TV ØST.

quote Der går rigtig mange tanker gennem hovedet på ham, og jeg er sikker på, at han ikke er det eneste barn, der har det sådan.

Heidi Bønlykke

De seneste dage har der nemlig være flere meldinger om uhyggelige klovne i regionen. Onsdag kom så meldingen om en klovn, som med en økse jagtede tre mindreårige drenge i Skælskær.

Spørger hele tiden

Selvom Heidi Bønlykke bor i Dalmose, kommer hun ofte i Skælskør, hvor både hendes veninde og forældre bor.

Men især efter hændelsen i Skælskør, er hendes søn blevet bange.

- Han render os i hælene og spørger hele tiden ind til, hvor de befinder sig, hvem det kan være og om vi kender nogle af dem, siger hun og fortsætter:

- Der går rigtig mange tanker gennem hovedet på ham, og jeg er sikker på, at han ikke er det eneste barn, der har det sådan, siger Heidi Bønlykke til TV ØST.

Frygter vold

Indtil videre har der kun været meldinger om, at de uhyggelige klovne har skræmt børn og voksne her i regionen. Men Heidi Bønlykke frygter, at det bliver mere alvorligt:

- Jeg frygter, at det ikke lige pludselig er leg mere. At når de ikke kan skræmme folk tilstrækkeligt, finder de på andre ting. For eksempel ægte våben, som allerede har været der, siger hun.