¨

1. maj med debut- og farveltale

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 4

Arbejdernes Internationale Kampdag blev fejret mange steder her i landsdelen.

Ved et 1. maj møde i Slagelse holdt en erfaren politiker sin sidste tale som folketingsmedlem, og en anden holdt sin første som folketingskandidat.

Det skete da 3F i Slagelse  fredag formiddag afholdt 1. maj møde for første gang i egne lokaler som optakt til den fælles 1. maj i Anlægget i Slagelse. Tom Block holdt sin første 1. maj tale som folketingskandidat for liste A, mens John Dyrby Paulsen holdt sin sidste som folketingsmedlem.

Det skriver Kurt A. Nissen til TV ØST i en mail.

Stiller op til borgmesterposten

Selv om John Dyrby Paulsen takker af i Folketinget, så er den politiske karriere langt fra forbi. Han stiller op til borgmesterposten i Slagelse Kommune, og dermed blev årets 1. maj tale den første som borgmesterkandidat i Slagelse.

Jane Møller, der er formand for 3F Slagelse, var glad for opbakningen til afdelingens første 1. maj møde og håber, det bliver starten på en god tradition.

Kurt A. Nissen skriver, at han, som et lidt ældre medlem af 3F, nød formiddagen med taler og god stemning.

Også fra Kalundborg har vi modtaget et billede af folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff, der holder tale på Møllebakken (billede 2).

I Ringsted var 1. maj stemningen god trods regn og hagl. Det lokale band The Naked Garden underholdt. Bandet består fire drenge i alderen 18-24 år, og bandet har før været forbi Lille Vega i København for at spille. Musikken er fed og de formår at levere varen, skriver Tina Lund-Lassen. (billede 3)

Billede 4: Døllefjelde-Musse Marked idag St. Bededag. Taget ved 12-tiden, da justitsminister Mette Frederiksen holdt 1.maj-tale. Aqqalunnguaq Lyberth

05:04 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App