Serie
Sjællandsleden

Møns klint - Østermarke

Dagens godt 18 kilometer - etape 35 på Sjællandsleden - byder på de skønneste udsigter og masser af natur og kultur. Et must på Møn er naturligvis Møns Klint. Men Møn er så meget mere og det kigger Sille Roulund lidt på sammen med dagens guide, som er barnefødt på Møn.

I Jydelejet ved rutens start står der den fineste lille orkidé. Det er en horndrager og det er det eneste sted den vokser i hele landet.

Hvis man vil være sikker på at finde en kan man få GPS koordinater om hvor de står. Det kan du høre mere om i programmet.

Vi kommer også forbi en 5000 år gammel runddysse og får mulighed for at nyde den smukke romantiske have på Liselund. Her er der virkelig kræset for både øje og sind.Kom også med i Elmelunde Kirke, Borre Sømose og en tur på Nordfeldt Gods - på den her etape bliver man træt af indtryk før det begynder at gøre ondt i fødderne. 


8/7/2012

Programserien 'Sjællandsleden' startede i 2009, hvor Sille Roulund gik de første skridt ad vandreruten, som løber på kryds og tværs gennem det meste af regionen.

Følg med på nogle af de smukkeste stier og hør om de gode historier, som gemmer sig i landskaberne