¨

Vindmølle brød i brand under stormen

Foto: TV ØST

Vindmølle i brand, et væltet stillads, et afblæst tag. Dagen derpå gøres skaderne op i regionen - og der tegner sig et nogenlunde mildt billede af stormen Egon.

Egon har efterhånden sluppet taget i regionen og i dag gøres skaderne op. Foreløbigt tegner der sig et mildt billede, der tyder på, at landsdelen slap med forholdsvis få skader.

Helt fri gik vi dog ikke – og på en mark i Boeslunde ved Skælskør brød en privat vindmølle i brand på grund af den kraftige vind.

-  Der gik ild i toppen og den er udbrændt, men der var ingen fare for, den skulle styrte ned på offentlig vej, fortæller vagtchef Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Derudover ruskede vinden godt igennem blandt andet i Slagelse, hvor et stort stillads ved byggeriet på Slagelse Sygehus måtte bukke under. Og i nordbyen blæste dele af tagkonstruktionen af en boligblok med flere opgange på Albert Ibsensvej 32 af. Der var dog ingen fare på færde, og beboerne kunne blive, hvor de var, oplyser politiet og fortæller også, at ingen personer kom til skade.

I Rødbyhavn viste vinden sig også kraftig og blæste tagplader af en lokal restaurant. Ejeren fik dog selv sikret tagkonstruktionen og søndag melder vagtchefen om rolige tilstande dagen derpå stormen.

- Det går forrygende, der er ingen efterveer og der har været ganske få skader i går aftes og i nattetimerne, siger Stefan Jensen.

Dige udfordret i Odsherred
På Gniben i Odsherred på den yderste spids af Odsherred måtte beredskabsstyrelsen lørdag omkring klokken 17 rykke ud og lægge sandsække, fordi det nybyggede dige var udfordret og tæt på at bryde sammen. Det blev dog reddet i sidste sekund uden nogle oversvømmelser og skader på land, siger vagtchefen hos Midt – og Vestsjællands Politi. 

Du kan se vindmøllen i brand herunder. 

00:48 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App