Vind billetter til Dansktop Prisen 2017

Lørdag d. 25. marts hyldes et væld af dansktop-navnene, når der afholdes Dansktop Prisen 2017 - og du kan vinde billetter lige her.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Seneste nyt: Så er vinderne trukket. Der er to billetter på vej til henholdsvis Dorte Larsen fra Kalundborg og Karin Nielsen fra Haslev. Stort tillykke til vinderne - og tak til alle, der deltog.

Hører du til dem, der holder af dansktoppens glade ørehængere, har du nu mulighed for at komme med, når de største navne inden for genren hædres.

Vi udlodder nemlig 2 x 2 billetter til Dansktop Prisen, som foregår d. 25. marts 2017 i Jyske Bank Boxen i Herning. 

I år er hele fire navne fra vores sendeområde nomineret til de mange priser. Maud og mænd er nomineret som "årets dansktop-gruppe", Fede Finn og Funny Boyz er nomineret for "årets dansktop-album", Lotte Riisholt er nomineret for ”Årets kvindelige dansktop-kunstner” og Klaus og Servants er nomineret til at være "årets koncertnavn".

Sådan deltager du

Husk: Skulle du ikke være blandt de heldige, der vinder billetter, kan du se hele showet på TV ØST's egen kanal - eller hos alle de andre TV 2-regioner.  Vi sender nemlig live fra showet fra kl. 19:45-22:20, når det går løs d. 25. marts.

Vil du være sikker på at se showet i levende live, kan du købe billetter lige her.

dansktopprisen2017@tveast.dk