¨

Vil du være ambassadør ?

Foto: TV ØST

Lev Livet søger en række ildsjæle i hver kommune, der kan være med til at ændre den sundhedsprofil, som Region Sjælland har.

Stort set hver gang, der bliver lavet en borgersundhedsundersøgelse i Danmark, er det vores region, der viser sig at være den tungeste. Det er os, der er tykkest, os, der bevæger os mindst, os, der har de dårligste knæ, der er flest med diabetes 2 og vi kunne blive ved, for listen er lang.

Nu gør vi op med fortællingen om, at Region Sjælland er klassens tykke dreng ! Og du kan være med til at gøre en forskel, for vi har brug for din hjælp !

Søger ildsjæle?

Vi søger en række ildsjæle i hver kommune, der har lyst til at være med til at få gang i regionen. Din rolle bliver at få aktiveret borgerne i din kommune, når vi på kommuneplan konkurrerer om at blive "regionens sundeste". Vi skal ud at røre os, og det er tanken, at alle skal kunne være med. Uanset om det er powerwalk, løb, cykling, roning, dans osv., så er det motion og det tæller.

Har du lyst til at høre nærmere om projektet, og kunne du tænke dig at være med til at gøre en forskel i sundhedens tegn, så skriv til levlivet@tv2east.dk

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App