Vi begynder at kigge opad i tabellen

Vi har fået 11 point i de seneste seks kampe. Det gør også, at vi fortsat hænger ved oppe i toppen af rækken med kun fire point op til fjerdepladsen. Det er bare en tand sjovere at spille håndbold, når det går godt!

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fra Britt Roslyng, NFH

Jeg er ny på bloggen efter at have overtaget den efter Stine V. Pedersen, som for kort tid siden blev opereret i skulderen.

Min første blog kommer til at omhandle vores seneste succes på håndboldbanen. Vi er i denne sæson blevet ramt af to alvorlige skader - først Trine Andersen, som ved én af de første træninger efter sommerpausen ødelægger korsbåndet og senest Stine med skulderen. Det har betydet, at vi har måtte rykke tættere sammen i bussen og da vi i forvejen er en lille, smal trup, har flere været nødt til at tage ansvar og byde ind. Det har vi haft held med! Vi har et mål: Vi vil ikke tabe 4 point til noget hold i denne sæson. Det er indtil videre et mål, vi har kunnet overholde, efter vi lørdags hev en uafgjort hjem mod stærke Silkeborg. Under kampen blev vi båret frem af et veloplagt og talstærkt publikum, som var med til at skabe en fantastisk arena. De var med til, at vi gav den en ekstra skalle og hev det ene point i hus. Tak for det!

Jeg vil også benytte denne første blog til at hylde klubånden. Lørdagen blev sluttet af med et brag af en klubfest, hvor spillere, ledere, bestyrelsesmedlemmer og andre aktive i klubben deltog. I en klub som NFH, der har til huse på Falster og hvor mange spillere kommer udefra, er det vigtigt, at der er en god klubånd med et tæt netværk mellem alle dele af klubben.