Væltet lastbil bremser morgentrafikken

En lastbil væltede torsdag aften på Køge Bugt Motorvejen ind mod København og spærrer stadig fredag. Arbejdet med at fjerne den begynder klokken 10.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et lastvognstog ligger fredag morgen på tværs af Køge Bugt Motorvejen og bremser den heftige morgentrafik ind mod København. Lastbilen kørte torsdag ved 21.30-tiden ind i midterrabatten lige nord for afkørsel 31, Solrød syd, og nu blokerer den tredje vognbane i både nordgående og sydgående spor, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

- Et punkteret dæk var skyld i, at chaufføren mistede herredømmet over lastbilen og røg ind i midterrabatten. Traileren er blevet så skrøbelig på grund af uheldet, at den risikerer at blive fuldstændig knust, hvis den bliver rejst, så det giver lidt udfordringer at få den rejst, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder i Midt- og Vestsjællands Politi.

I alt er lastbilen læsset med 12 tons, og ifølge trafikradioen skulle lasten være ost. Arbejdet med at fjerne køretøjet begynder klokken 10, hvor et spor i hver retning vil være lukket, ind til lastbilen er væk fra midterrabatten.  

Ingen personer kom til skade ved ulykken.

/ritzau/TV2 ØST