¨

Usikre priser på Rejsekort

Foto: TV ØST

Movia og Rejsekort kan endnu ikke oplyse præcise priser på offentlig transport med Rejsekort, selvom det nye system er taget i brug.

Køb dit Rejsekort nu, men hav tålmodighed med at vide, hvad det kommer til at koste at bruge det, lyder det fra Rejsekort og Movia. Det skriver Folketidende.dk.

- Vi kan endnu ikke tilbyde vores kunder at fortælle helt nøjagtig, hvad den daglige bustur eller togtur kommer til at koste, siger centerchef i Movia Anders Due.

Forklaringen er, at Rejsekortet først den 24. oktober endeligt afløser de kendte Movia-kort som Boomerang og værdikort. Og indtil da er det ifølge centerchefen ikke muligt både at have et system, som oplyser priserne nu og et andet, som oplyser priserne efter den 24.

- Det vil dog være muligt i starten af oktober at se priserne på de enkelte lokale ture med bussen. For togenes vedkomne, kan man se det allerede nu på rejseplanen.dk, fortæller Anders Due.

Selskabet Rejsekort og Movia vil i fællesskab afholde en række informationsmøder på Sydsjælland og Lolland Falster inden for nær fremtid.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App