Usædvanlig våd sommer på Sjælland

Selv om Danmark fik en sommer med masser af sol og høje temperaturer, faldt der faktisk også en del nedbør. Det kunne mærkes hos Falck.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

På trods af lange perioder med sol og varme, blev sommeren 2014 en af de mere våde af slagsen. I Region Sjælland hjalp Falck 684 borgere med oversvømmelser eller vandskader. Det er mere end dobbelt så mange som i de 3 forrige år i regionen. Her hjalp Falck henholdsvis 312, 139 og 316 i somrene 2013, 2012 og 2011, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

I Region Sjælland var Roskilde hårdest ramt med 92 anmeldelser. Sorø kommer ind på en uheldig andenplads med 58 anmeldelser, mens 51 fra Slagelse blev hjulpet af Falck.

Vådt efterår

På landsplan havde Falck også mere travlt end sædvanligt. Skybruddet over København trak gennemsnittet godt op, men allerede før det store regnskyl, havde Falck hjulpet 2.391 borgere. Det tal blev senest overgået i 2011, hvor 3.214 danskere sendte bud efter Falck i løbet af sommermånederne.

Nu går vi efteråret i møde, hvor der typisk falder endnu mere nedbør end i sommerperioden. Hvis man vil være på den sikre side, tilbyder Falck både vejledning til forebyggelse af skader, og hurtig hjælp, hvis uheldet skulle være ude. Læs mere om, hvordan Falck kan hjælpe din bolig på her.