¨

Unge jagter ulovlige tatoveringer

Foto: TV ØST

Ifølge dansk lov er det ulovligt for tatovøren at tegne på hals, hoved og hænder. Men hvis unddomsidoler har ulovlige tatoveringer, så vil de unge også have det. Det skaber irritation blandt de sjællandske tatovører.

Når fodbold- og sangstjerner har tatoveringer på hænder og hals, vil de unge også have. Det mærker de sjællandske tatovører, der er godt trætte af unge, der efterspørger ulovlig udsmykning af deres kroppe, fordi de vil ligne deres idoler. Det skriver DAGBLADET Ringsted.
     
- Når stjerner som Medina optræder med noget, der står på håndryggen af hende, så skal alle pludselig have det. Vi har rigtig mange, der kommer ind og gerne vil have skrevet noget på fingrene eller på håndryggen, siger Jan Larsen, indehaver af Tattoos by Larsen i Ringsted, ærgerligt.

Masser af forespørgsler
Oplevelsen er ens overalt på Sjælland.

- Der er masser af forespørgsler på det, der er ulovligt. Der er især mange kvindelige sangere, der har på hænderne og på halsen, og så vil de unge også have det, fortæller ejer af Weber Tattoo i Næstved, Frederik Weber.

Siger nej
Sangerinden Medina har »for altid« skrevet på halsen, og der står »LOVE« på hendes håndkant. Andre kendte med udsmykning er fodboldstjernen Daniel Agger, der har fået dekoreret sin håndflade.

- Jeg siger nej. Men hvis de unge ikke kan få det det ene sted, går de videre, til de finder en, der vil gøre det. Ellers tager de til udlandet eller går til en, der sidder hjemme og gør det, siger Frederik Weber til DAGBLADET Ringsted.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App