Ulykke skaber kæmpe-kø (Opdateret)

Regionens pendlere må væbne sig med tålmodighed her til morgen. En lastbil bragede klokken halv syv i morges ind i autoværnet ved Solrød og har skabt flere kilometers kø. OPDATERET: Reparationen af autoværnet er udskudt til efter myldretiden og alle spor er genåbnet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

OPDATERET: Vejdirektoratet har udskudt reparationen af det ødelagte autoværn til efter myldretiden. Alle spor er åbne og trafikken kører normalt, oplyses det.

Vejdirektoratet melder lige nu om flere kilometers kø syd for Lellinge og vest for Køge. Årsagen er en ulykke mellem afkørsel 31 Solrød Syd og afkørsel 30 Solrød:

- Vi fik meldingen klokken 06.28. Det er en lastbil, der simpelthen kom op og ride på midter-autoværnet og har lagt en større strækning ned, fortæller vagthavende hos Vejdirektoratet.

Lastbilen var på vej nord på, men man har været nødt til at spærre det yderste spor i begge retninger. Selvom lastbilen er fjernet fra ulykkesstedet, forbliver sporene spærret indtil autoværnet er genoprettet, fortæller Vejdirektoratet.

Her skete ulykken: