¨

Uheld på Fyn skaber kø på Storebæltsbroen

Køen er endnu ikke nået til betalingsanlægget i Korsør. Foto: TV ØST

Juletrafikken skaber problemer på motorvejene flere steder i landet. Et uheld på Fyn betyder kø på Storebæltsbroen.

Vejdirektoratet anbefaler bilister, der skal i vestgående retning ad Fynske Motorvej, at blive hjemme i stedet for at sidde i kø.

På Storebæltsbroen kan man opleve køer og forlænget rejsetid i vestgående retning fra Sprogø til Knudshoved. Det skyldes at en væltet lastbil spærrer for trafikken på E20 Fynske Motorvej. 

Lige nu er den fynske motorvej helt spærret i retning mod Jylland, mens et enkelt spor er farbart i retning mod Sjælland. 

Motorvejen forventes først åbent omkring klokken 18.00, og politiet vil derfor begynde at lede bilister, der holder i den tre til fire kilometer lange kø fra afkørsel 46 mod vest væk fra motorvejen, skriver TV2.dk. Men bilisterne skal ikke selv begynde at køre væk, lyder det fra politiet.

Man skal forvente en forlænget køretid over broen på omkring en time. 

Nødspor åbnet

Fyns Politi har åbnet for trafik i nødsporet og første vognbane mellem Nyborg og Langeskov på Fynske Motorvej. Det sker i et forsøg på at komme den op mod fire kilometer lange kø til livs. Det skriver TV2.dk. 

I retningen mod Sjælland er der ligeledes åbnet for kørsel i nødsporet - dog kun for personbiler. Lastbiler skal køre fra ved Nyborg.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App