Udrens kroppen og sæt skub i vægttabet

Hvis du er gået i stå i dit vægttab og har svært ved at få processen igang igen, så kan svaret være udrensning. Sådan lyder et godt råd fra Birgitte Nymann.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Et slumrende vægttab kan sættes i gang igen med en udrensning af kroppen.


Ifølge Lev Livet-instrukør Birgitte Nymann er en udrensningskur sammensat, så fordøjelsen lettes, og organerne får mulighed for at arbejde mere effektivt.


- Når fx leveren får lettet sit arbejde, kan fedtforbrændingen forbedres og gøre det lettere at holde vægten eller komme ned i vægt, forklarer hun. 


Fordøjelsen holder friHovedparten af kosten er "tygget" for dig på forhånd (den er flydende), og man spiser ikke i 12 timer i hvert døgn. Alt sammen er med til at give fordøjelsessystemet (inkl. kirtler/organer) lidt frihed til at tage sig af ting, det ikke har nok tid til, når man spiser masser af mad.


Hele fordøjelsessystemet, som består af dit tarmsystem, mavesæk, bugspytkirtel, nyrer, lever osv. arbejder på højtryk døgnet rundt for at tage sig af den føde, man indtager. Jo mere man spiser, des mere arbejde er der til organerne. De er gearet til at tage sig af en vis mængde stoffer, og de er gearet til at tage sig af naturlige stoffer, så hvis du har spist rigtigt meget mad og/eller meget usund mad, så belaster du dine organer mere, end de er skabt til.


- At give hele systemet en lille ferie, hvor det normale aktivitetsniveau ændres, kan gøre underværker for dit vægttab. Slumrende vægttab vækkes igen, fordøjelsen bedres, immunforsvaret styrkes blandt meget andet, forklarer Birgitte Nymann.


Log ind i Klub Lev Livet og læs alt om, hvordan du udrenser din krop. Er du ikke medlem, kan du blive det ganske gratis her.