Ubby Efterskole blogger (Video)

Tre elever fra Ubby efterskole vil blogge før, under og umiddelbart efter Landsstævnet i Holbæk. Her kan du se en præsentation af eleverne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

[video:flv:L09_efterskole.flv]

Fakta om os:

Cecilia Katrine Madsen, 16 år, og kommer oprindeligt fra Kalundborg, men går nu på Ubby fri- og efterskole i 10. klasse.

Louise Gliese Engelbrektsen, 16 år, og kommer oprindeligt fra Osted tæt på Roskilde, går i 10. klasse på Ubby fri- og efterskole.

Mikkel Schroeder, 17 år, og kommer oprindeligt fra Brønshøj, går på Ubby fri- og efterskole i 10. klasse.

Vi er tre unge der går på Ubby fri- og efterskole, og har valgt at deltage i Landsstævnet 2009 sammen med efterskolen.

Vores forventninger til stævnet er at få en sjov og indholdsrig oplevelse sammen med resten af de flere tusinde andre efterskoledeltagere, og at få en god afslutning på efterskoleåret. Vi har hørt fra flere venner og bekendte der før har deltaget i landstævnet, at det er en helt unik og uforglemmelig uge. Det kæmpe fællesskab der er, skulle være noget helt specielt. Så det er helt klart noget vi ser frem til.

Da vi også alle tre er gymnaster i forvejen, er det jo kun en bonus for os, med en hel uge fyldt med en masse gymnastik og aktiviteter.

Der skal laves rigtigt meget gymnastik i løbet af stævnet. Der er den store opvisning med hele efterskoleholdet, der vil være en masse små springopvisninger rundt omkring på små arenaer, og den store fest-aften, hvor igen efterskoleholdet skal stå for et stort gymnastisk show.

Udover at vi selv skal lave en masse gymnastik, skal vi også se på en del. Der er de andre landstævnehold, og verdensholdet kommer og laver deres sidste opvisning i sæsonen.
Men udover gymnastikken er der også mange andre sportsgrene ved landsstævnet at deltage i. Der er bl.a. håndbold, fodbold, badminton osv. Der er også mulighed for at vælge at synge sammen med Lis Sørensen i det store efterskolekor.

Det er ikke ret lang tid siden at vi begyndte på træningen op til stævnet, så der er lidt pres på da vi samtidigt ikke er færdige med de almindelige gymnastikopvisninger sammen med resten af efterskolen. Men udover tidspresset, så går træningen egentlig rigtig godt. Pigerne har lært den ene af serierne og er begyndt at lære nr. 2 serie af 9.
Den ene fællesserie er på plads, og drengene er godt i gang med en af deres serier.