Tyv drak kakao hos sovende kvinde

En 55-årig kvinde fra Tappernøje fik sig en overraskelse, da hun vågnede op i sit soveværelse og så en fremmed mand stå og kigge på hende.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 55-årig kvinde troede, at det var hendes mand, der var kommet hjem fra natarbejde, da hun vågnede op i parrets soveværelse på Sneserevej i Tappernøje i fredags kl. 6.30. Men hun behøvede ikke at strække sig særlig længe, før hun blev klar over, at manden, som stod og kiggede på hende, ikke var hendes mand, fortæller Sjællandske.

Kvinden nåede ikke andet end at sætte sig op i sengen, før manden fór afsted. Og væk var han.

Inden da havde tyven på meget afslappende facon tømt hjemmet for værdier. Desuden havde han haft tid til at knappe en kakaomælk op fra køleskabet.

- Det hele bærer præg af, at tyven formentlig har troet, at der ikke var nogen hjemme, forklarer leder af lokalpolitiet i Næstved, Niels Denny Sørensen til Sjællandske.

Tyven slap afsted med to bærbare computere, navigationsudstyr, spejlreflekskamera, nogle cigaretter, et smykkeskrin med et indtil videre ukendt antal smykker og en sparegris med 15.000 kroner. Også ringbindet med købskvitteringer på mange af de effekter, han havde samlet sammen, var væk, skriver Sjællandske.

/ritzau/