Tusindvis af følgere: Politiet storhitter på Twitter

Over 26.000 personer følger nu Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter, som er blevet et vigtigt arbejdsredskab, lyder det.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politiets arbejde, efterlysninger, tip og så videre behøver ikke længere komme i armene på pressen, før det kan nå ud til borgerne.

Det har Twitter nemlig for længst sørget for og især Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi stortrives på det sociale medie.

I weekenden kunne politikredsen fejre over 26.000 følgere, skriver Sjællandske.

- Vi havde aldrig troet, at det ville komme så vidt. Vi var blandt de første politikredse, der gik på Twitter, og vi gjorde meget ud af det, fortæller chefpolitiinspektør Lars Harvest til avisen.

Ifølge politiet bruger de ofte Twitter for at kommunikere direkte med borgerne i form af små, kontante beskeder. Udover mediet er lynhurtigt, så er det sociale medie også en måde at nå ud til en bred del af befolkningen, lyder det.

- Vi får hjælp af borgerne gennem Twitter, eksempelvis ved gerningssteder eller til at finde personer, der er blevet væk. Det er en lynhurtig metoder, forklarer Lars Harvest til Sjællandske.

Du kan se mere til politiet på Twitter her