¨

Trio fængslet for flere pengetyverier i supermarkeder på Sjælland

Foto: TV ØST

En kvinde og to mænd er blevet varetægtsfængslet for omkring 70 tyverier af kontanter. Flere af dem fandt sted på Sjælland.

Det var en ordentlig bunke tyverier, som en kvinde på 26 år samt to mænd på 42 og 51 år, alle fra Københavnsområdet, i dag stod tiltalt for ved Retten i Roskilde.

Trioen var mistænkt for cirka 70 tyverier af penge fra supermarkeder, hvor de i fællesskab stjal kontanter fra ubemandede kasser, medens personalet i de bemandede kasser fik afledt opmærksomheden.

Siden marts og frem til oktober 2016 har politiet i flere politikredse landet over efterforsket denne type tyveri fra kasseapparater. Trioen er mistænkt for at have begået tyverierne i Nord-, Vest-, Midt- og Sydsjælland, på Fyn og Tåsinge samt i det sydøstlige Jylland.

Det var overvågningsbilleder fra supermarkederne, der resulterede i, at politiet i de berørte politikredse kunne kæde tyverierne sammen med de tre nu varetægtsfængslede, som blev anholdt onsdag på et tilholdssted i Hellerup og på en adresse i Valby i Københavnsområdet.

Den samlede sum af tyverierne er på nuværende tidspunkt opgjort til cirka 305.000 kroner.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App