¨

Tricktyv stjæler oddset-kuponer

Foto: TV ØST

Tricktyv har søndag været på spil i flere byer i regionen. Han har stjålet oddset-kuponer fra flere dagligvarebutikker.

Kuponer til en værdi af 8.000 kroner er blevet franarret dagligvarebutikker rundt omkring i regionen. Politiet er overbevist om, at der er tale om samme gerningsmand.

- Jeg har ikke set den her fremgangsmåde før. Det virker som om, at gerningsmanden synes, han har fået en god idé. Men i realiteten, så er det bare egentlige butikstyverier, han har givet sig i kast med, siger Kenneth Pedersen, der er vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Gerningsmanden slog første gang til mod Superbrugsen i Skælskør lidt over klokken et. Her var han ved at købe syv live-oddset-kuponer til en værdi af 7000 kroner. Men da det kom til betalingsdelen, løb manden fra stedet med kuponerne i hånden.

Slog til i tre byer

Samme fremgangsmåde benyttede han en lille time senere i en Kiwi-butik i Næstved. Her var bestillingen på fem live-oddset-kuponer til en værdi af 1000 kroner. Heller ikke her modtog butikken nogle penge for kuponerne. Manden fortalte nemlig, at han havde glemt sine penge i sin bil. Men han vendte aldrig tilbage til butikken for at betale.

Halvanden time senere dukkede han nu op i Ørslev Brugs i Vordingborg for at forsøge at indløse nogle af de stjålne kuponer. Men da det er imod reglerne at indløse live-oddset-kuponer på den facon, blev manden nægtet sin udbetaling. Herefter forlod han også butikken i Vordingborg.

- Det virker jo nærmest som om han er på rundtur i kredsen. Vi regner med, at han må være i bil, så han har kunnet nå rundt til alle gerningsstederne. Desværre har vi ikke nogen melding om, hvordan bilen ser ud, siger Kenneth Pedersen, vagtchef ved Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.

Politiet vil nu undersøge om gerningsmanden optræder på nogle af butikkernes overvågning. De hører meget gerne fra vidner, der kan have oplysninger i sagen. De kan kontaktes på 114.

Signalement:

Gerningsmanden beskrives som værende af udenlandsk udseende, men dansktalende, med sort hår og muligvis et lille overskæg og et lille trekanten skæg på hagen.

Han beskrives som værende almindelig af bygning, omkring 180 cm høj og mellem 18 og 25 år gammel. Under tyverierne var han iført en sort eller mørkeblå Peak Performance-jakke, en sort- og hvid stribet bluse, røde joggingbukser med et hvidt mærke på venstre ben, en blå kasket og mørkeblå Nike Free sko.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App