Tre regionale hold videre i pokalen

Kun LFA skuffede i anden runde af pokalturneringen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Fire forventede resultater - og så et skuffende nederlag til Lolland-Falster Alliancen.

Det blev resultatet, da anden runde af pokalturneringen blev spillet onsdag aften.

Danmarksserie holdet fra Avedøre burde have været en overkommelig modstander for LFA, men efter forlænget spilletid måtte spillerne fra Alliancen skuffede tage hjem med en pokal-exit i bagagen. Philip Olsen fik ellers gang i målnæsen, da han udlignede for gæsterne i anden halvleg. Men to gange i den forlængede scorede Danmarksserieholdet og så var det farvel til pokaleventyr for LFA.

2. divisionskollegerne fra Nordvest FC havde ikke samme problemer med Fremad Valby fra Københavnsserien. Efter bare 24 minutter var Nordvest foran med 3-0 og kørte sejren sikkert hjem med 5-2.

FC Vestsjælland og Næstved sikrede sig også billet til 3. runde med problemfrie sejre på 3-1 og 1-0 over hhv. Elite 3000 Helsingør og Gladsaxe-Hero.

Svebølle følger derimod LFA ud af pokalturneringen, da det blev til et forventeligt, men også hæderligt, nederlag på 4-2 til HB Køge.