Tre regionale aprilsnarre: Har du spottet dem?

Politet, BaneDanmark og Knuthenborg Safaripark er nogle af dem, der har forsøgt at narre deres læsere på sociale medier i dag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi fortæller på deres facebook-side, at der bliver anlagt fortove langs Sydmotorvejen fra Rødby til Vordingborg - for at undgå farlige situationer, hvor folk går langs motorvejen.

- Det er nemlig i dag både forbudt og forbundet med temmelig stor fare at gå på motorvejen, skriver politikredsen og fortsætter:

-  Men gennem en mindre lovændring og et frugtbart samarbejde med bl.a. flere lokale vandrelaug, og Trafikinspektoratet vil det allerede fra næste år være muligt at færdes til fods og på cykel på specielle fortove og cykelstier, der anlægges langs Sydmotorvejen fra Rødby til Vordingborg. På denne strækning vil nødsporet i stedet blive placeret langs autoværnet i den midterste del af motorvejen.

Olsen Banden-palæ skal flyttes tilbage

BaneDanmark har skelet til Det Gule Palæ fra Olsen Banden, som i dag er placeret i Gedser på Falster.

BaneDanmark skriver i dag, at de har lavet en fejl.

De må nemlig ikke sådan bare lige forære statens ejendom væk. Og derfor skal det Gule Palæ leveres tilbage til København igen.

Snak med sommerfuglene

Hos Knuthenborg Safaripark er det sommerfugle, der er i fokus i dag.

Parken fortæller på Facebook, at en af deres formidlere har været på kursus i Brasilien - så nu kan hun lære gæsterne at tale med sommerfuglene i parken. 

Men ingen af historierne er altså sande. 

Se de forskellige aprilsnarre her: