¨

Tre lokale destinationer er med i ny vild BMX-film

00:54

Den verdenskendte BMX’er Kriss Kyle kommer blandt andet forbi Færgen Ida på Bogø i en ny BMX-film. Video: Red Bull Media House/VisitDenmark

Tre forskellige attraktioner her fra regionen er med i en ny BMX-film, der skal markedsføre Danmark globalt på en ny måde.

Møns Klint, Skovtårnet og Færgen Ida er alle med i en ny BMX-film, der skal markedsføre Danmark på en helt ny måde.

Torsdag har VisitDenmark, i samarbejde med Red Bull, lanceret en ny ekstremsportsfilm, ’The Land of Everyday Wonder’, hvor den verdenskendte BMX’er Kriss Kyle laver stunts og tricks rundt omkring i Danmark.

Filmen er optaget på 14 ikoniske, danske lokationer og har den skotske BMX-verdensstjerne Kriss Kyle i hovedrollen. Gennem filmen laver han tricks og stunts på destinationer, han selv har udvalgt.

Den nye film skal være med til at engagere en international målgruppe, der tænder på en aktiv livsstil under åben himmel.

Da vi var rundt at filme, var alle virkelig gode til at fortælle historien om stederne

Kriss Kyle, BMX-rytter

14 vidt forskellige steder i Danmark

Kampen om turisterne er massiv, og derfor vil VisitDenmark skabe opmærksomhed med filmen og give kant til kommunikationen om Danmark. Målet er at engagere en international målgruppe, der tænder på en aktiv livsstil under åben himmel.

- Digitalt er Red Bull et af verdens største brands med millioner af brugere, der tjekker ind på Red Bulls egne kanaler for at se deres filmproduktioner. Med dette samarbejde kommer vi ud til en meget stor målgruppe med en sjov, anderledes historie om Danmark, der har kant og derfor vil skabe mere opmærksomhed end traditionel markedsføring, siger senior projektleder Jacob Lisbygd fra VisitDenmark.

Artiklen fortsætter under videoen.

Video: Red Bull Media House/VisitDenmark

14 vidt forskellige danske steder lægger scene til Kriss Kyles utrolige stunts

Jacob Lisbygd, projektleder hos VisitDenmark

- 14 vidt forskellige danske steder lægger scene til Kriss Kyles utrolige stunts, og det betyder, at al den action og begejstring, som han og Red Bull er eksponent for, bliver forbundet med Danmark, siger Jacob Lisbygd fra VisitDenmark.

Artiklen fortsætter under billedet.

Den verdenskendte BMX’er Kriss Kyle besøger Mønst Klint i en ny BMX-film. Foto: Red Bull Media House/VisitDenmark

Den danske mentalitet er helt speciel

Bag idéen til ’The Land og Everyday Wonder’ står Kriss Kyle selv og den engelske instruktør Matty Lambert. Duoen har tidligere produceret en BMX-film i Dubai, der gik viralt i hele verden. Her hoppede Kriss Kyle blandt andet ud fra en helikopter og kørte rundt i et vandland. I Danmark er stemningen helt anderledes, og det mærker man i filmen.

 - Den danske mentalitet er helt speciel. Det er svært at beskrive, men alle er helt nede på jorden og meget imødekommende. Min type mennesker. Da vi var rundt at filme, var alle virkelig gode til at fortælle historien om stederne, så jeg havde også lyst til at give endnu mere af mig selv i filmen. Og så er der cykler overalt! Det er det perfekte sted at lave sådan en film, siger Kriss Kyle.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App