Travlhed hos Dansk Autohjælp

Dansk Autohjælp på Lolland Falster har haft travlt i nat og her til morgen. Mange bilister har haft brug for hjælp på grund af snedriver og det glatte føre.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hos Dansk Autohjælp på Lolland Falster har de i nat og her til morgen haft rigtig travlt. Det er især snefygning og glatte veje, som har været årsagen til, at de har måtte trække mange biler fri. Det præcise antal fritrækninger har de ikke opgjort endnu.


- Vi har haft fritrækninger faktisk hele natten og lidt flere her til morgen, og det har været på nordfalster og nede omkring sydlolland ved Rødby og Lalandia og det område. Årsagen er simpelthen, at folk har kørt fast i driverne på landevejen og ude på de små veje og så har det været glat, siger vagtchef for Dansk Autohjælp Lolland Falster, Ghita Hansen.


Travlhed hos politiet


Midt- og Vestsjællands Politi har også haft travlt. Her er der et overblik over uheld, som er sket i politikredsen tirsdag.  • Klokken 7:56 kørte en 51-årig kvinde fra Tølløse galt. På Skimmedvej ved Vipperød ramte hun et hul i vejen og mistede herredømmet over bilen på grund af det glatte føre. Hun stødte ind i en anden personbil kørt af en 38-årig kvinde fra Vipperød. Tre ambulancer blev sendt til stedet - to personer klagede over nakkesmerter og blev taget med til kontrol på skadestuen.

  • Klokken 7:59. En 40-årig kvinde fra Fakse Ladeplads kommer kørende på Druestrupvej i sin personbil. En 23-årig kommer kørende i modsat retning i en varebil og da kvinden vil trække ind til siden, kommer et hjulpar ud i rabatten.  Kvinden mister herredømmet over bilen støder sammen med varebilen. Heldigvis sker der kun materiel skade.

  • Klokken 8:48 mister en 19-årig kvinde fra Fakse herredømmet over sin bil og kører ind i et træ mellem Hårlev og St. Tårnby. Der sker kun materiel skade.

  • Klokken 9:40. En ukendt bilist har mellem 00:00 og 03:30 påkørt muren til Hårlev Kirke og beskadiget den på en strækning af fem meter. Bilisten har ikke givet sig til kende og betragtes som flugtbilist.

  • Klokken 11:26. En 49-årig mand fra Holmegaard mistede herredømmet over sin tomme tankvogn, da han kører gennem en snedrive. Tankvogen vælter om på siden og vejen bliver delvist spærret. Der sker kun materiel skade.

  • Klokken 11:44 kører fire personbiler sammen i et harmonikasammenstød på vestmotorvejen ved Ringsted. Uheldet skete på grund af det glatte føre efter en nedbremsning. Tre ambulancer blev sendt til stedet. En 72-årig kvinde fra Humlebæk blev bragt til skadestuen i Slagelse til kontrol. En 61-årig kvinde fra København og en 55-årig mand fra Glostrup blev sendt til kontrol på skadestuen i Køge. Ingen af personerne var kommet til skade.

  • Klokken 13:42. En 55-årig mand fra Ringsted mister herredømmet over sin personbil på Holbæk Landevej ved Ugerløse. Han kørte ind i autoværnet og hans bil kommer til at spære vejen i nordlig retning. Kun materiel skade i solo-uheldet.

  • Klokken 21:38 kører en 19-årig mand fra Glumsø på Tvindelstrupvej ved Ringsted. Han kører med lav hastighed i det glatte føre, men da en lastbil bremser, kan han ikke nå at standse og kører op i lastbilen. Ingen personskade, kun materiel skade.