Trafikudvalget på besøg

Mandag kommer repræsentanter fra folketingets Trafik- og Bygningsudvalg på besøg i regionen for at inspicere både Storstrømsbroen og Femernbyggeriet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En lille busfuld politikere bliver i dag mandag sendt rundt i vores region, når transportudvalget skal på informationstur.

En gruppe bestående af Lennart Damsbo-Andersen (S), Rasmus Prehn (DF), Villum Christensen (LA), Magnus Heunicke (S) og Jan Erik Messmann (S) skal på rundtur i regionen, hvor de både skal besigtige Storstrømsbroen og høre mere om Femernforbindelsen.

- Det er oplagt at tage en rundtur i vores region netop nu. Vi skal have en opdatering på, hvad der konkret sker i regionen i øjeblikket. Vi er inde i en periode med mange igangværende infrastrukturelle byggeprojekter, og jo nyere et syn vi har på, hvordan det går med de projekter, desto kan vi presse på for at få gennemført de projekter, som haster, siger Lennart Damsbo-Andersen (Soc.Dem.), som deltager på turen. 

Udover besøget ved Storstrømsbroen og Femernbyggeriet, skal trafikudvalget mødes med regionalpolitikere i regionshuset i Sorø og mødes med Business Lolland-Falster.