¨

Trafikken næsten normal

Foto: TV ØST

Efter stormvejret er trafikken de fleste steder ved at være normal igen. Men enkelte steder driller vand og vind stadig.

Storebæltsbroen fraråder kørsel med høje lette køretøjer. Advarslen ventes at blive ophævet klokken 13 lørdag. På de øvrige broer i landsdelen skulle alle være åbne.

Scandlines sejler igen på Rødby-Puttgarden siden klokken 09.15 lørdag, dog med færre afgange. Aflysninger af færger har dog skabt trafikkaos trafikkaos i Rødby, og situationen forventes først normaliseret tidligst lørdag aften. Så selv om færgen sejler igen, så vil der gå timer inden trafikken glider normalt, og bilister, der skal til Tyskland, rådes til at køre over Fyn og Jylland.

 

På Gedser-Rostock er indsejlingen i Rostock Havn fortsat lukket på grund af stormrelaterede skader. Ifølge TV2 ØST's oplysninger skulle det dreje sig om en væltet lastbil der spærrer havneområdet i Rostock. Der sejles, så snart det er muligt, hvilket forventes at blive i dag sen eftermiddag. 

Trafiksituationen betyder, at det ikke er i dag man skal tage på grænseshopping. Og BorderShop Puttgarden er da også lukket hele dagen efter at den rev sig løs i stormen.

DSB melder, at Intercitytog, Lyntog og regionaltog i  bårde Jylland, på Sjælland kører næsten helt normalt.

I Biltrafikken meldes om at flere mindre veje fortsat er oversvømmede. Eller som på rute 21 i Odsherred, hvor vejen er i fare for at blive undermineret af vand.

  

 

 

 

Scandlines beklager ulejligheden.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App