¨

Tommy Kamp trækker sig

Foto: TV ØST

Tommy Kamp trækker sig fra regionsrådet på grund af sag om spirituskørsel, skriver han i en pressemeddelelse. Tommy Kamp blev få dage før valget standset af politiet og sigtet for spirituskørsel.

Tommy Kamp blev stoppet af politiet lørdag før valget nær Køge. Han har tidligere nægtet at have kørt spirituskørsel, men erkendt sigtelsen. I pressemeddelelsen forholder han sig ikke til, om har har kørt i påvirket tilstand, men nøjes med at konstatere, at sigtelsen kan være en belastning fo Socialdemokratiet.

Den nyudnævnte regionsformand Steen Bach Nielsen har tidligere sagt, at Tommy Kamp bør trække sig, hvis der er hold i anklagen

Trods sigtelsen fik Tommy Kamp et godt valg med 2.190 personlige stemmer.

Pressemeddelelsen fra Tommy Kamp i sin helhed kan læses her:

Tommy Kamp anmoder om ikke at indtræde i det nye regionsråd

Igennem de seneste dage har jeg orienteret mine partifæller om min beslutning og vil nu også meddele det til offentligheden.

Jeg har besluttet mig for at anmode om at udtræde (ikke indtræde) af det kommende regionsråd  i region sjælland.

Forud for valget var jeg – som tidligere orienteret – involveret i en sigtelse for spirituskørsel. Det er naturligvis helt uacceptabelt, og jeg beklager dybt det hændte.

Ved valget i tirsdags gav vælgerne mig et mandat i region sjælland. Det er jeg naturligvis meget taknemmelig for og er derfor uendelig ked af at måtte skuffe de mange vælgere.

Det står det klart for mig, at jeg som person vil kunne udgøre en belastning for mit parti og det vil jeg under ingen omstændigheder medvirke til.

Sagen har også medført en ulykkelig situation for min familie og jeg vil nu bruge min nærmeste tid fremover sammen med dem for at rette op på den situation. Jeg vil derfor ikke være til rådighed for yderligere spørgsmål, nu hvor jeg har trukket mig fra mine offentlige hverv.

Venlig hilsen

Tommy Kamp

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App