Tommy Kamp løbet fra regning på 104.000 kroner (Video)

En ubetalt regning på mere end 100.000 i en lille boligforening har måske bragt Socialdemokraternes spidskandidat til regionsrådet Tommy Kamps troværdighed i fare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Det synes jeg bestemt ikke om. Jeg bryder mig ikke om den mand, siger Kirsten Larsen, som bor i boligforeningen Samsøvænget i Køge. Hendes nabo Henrik Jepsen tilføjer:

- Jeg synes, det er asocialt. Han er jo formand for Socialdemokraterne, og så synes jeg ikke det er særlig godt at vise, at man er sådan. Og bare løbe fra det hele, siger Henrik Jepsen.

Se hele indslaget fra TV2 ØST herunder:
[video:flv:090622_tommy1.flv]

Beboerne i den lille boligforening Samsøvænget er forargede. Deres tidligere nabo, Socialdemokraternes spidskandidat til regionsrådet Tommy Kamp, har tilsyneladende forladt sin lejlighed med manglende huslejebetaling og istandsættelse på i alt 104.000,-.

- Jeg kan dokumentere, at han ikke har betalt, for det er udskrevet som tab ved fraflytning og er hengivet til sagfører, fortæller boligforeningsformanden Erling Møller.

Tommy Kamp fortæller til TV2 ØST, at han holdt op med at betale husleje i august sidste år - 3 måneder inden han flyttede - fordi han havde betalt 3 måneders husleje i depositum. Men depositummet skulle have være tilbageholdt til udbedringer.

- Jeg er træt af det, for jeg synes det er uretfærdigt over for vores beboere og det er uretfærdigt over for bestyrelsen som kæmper for at få det til at hænge sammen, siger Erling Møller.

Tommy Kamp har boet i rækkehuset i 10 år, hvilket fritager ham fra den NORMALE istandsættelse ved fraflytningen. Men i følge boligselskabet var lejligheden SÅ misligholdt, at det har krævet mere end ny maling.

- I brusekabinen var væggene helt kalket til. Og vi var nødt til at bryde gulvet op. I køkkenet er der skiftet bordplade vask og blandingsbatterie, fordi det var ødelagt. Ren hærværk, fortæller Erling Møller.

Sagen ender i boligretten. Tommy Kamp mener, at boligselskabets administration har lavet en fejl i opkrævningen af pengene, og derfor nægter han at betale.

- Det kort og det lange er, at den regning der er blevet ud af det her, er der kun én der har lavet. Og det er Tommy Kamp, fastslår Erling Møller.

Dagbladet Køge har flere gange skrevet om sager, hvor Tommy Kamp har balanceret på kanten af loven. Han har stadig en ubetalt bøde på omkring 100.000 kroner til en tidligere arbejdsgiver.

- Det er meningen, at politikerne skal være et forbillede. Så jeg synes han skal holde sin sti ren, siger Majbritt Petersen som også bor i boligforeningen.

- Tommy Kamp er en smadder flink fyr, men jeg synes, han skulle prøve at lære at være lidt retskaffen, så han kan være bekendt at være regionsformand, slutter Erling Møller.